Bivši Trumpov odvjetnik snimio njihov razgovor o plaćanju ženi koja tvrdi da je Trumpu bila ljubavnica

Bivši Trumpov odvjetnik snimio njihov razgovor o plaćanju ženi koja tvrdi da je Trumpu bila ljubavnica
Screenshot: YouTube (CNN)

BIVŠI odvjetnik Donalda Trumpa Michael Cohen potajno je snimio razgovor s Trumpom u kojemu mu ovaj govori o plaćanju bivšoj Playboyevoj zečici Karen McDougal, koja tvrdi da je imala aferu s Trumpom. Snimka je navodno nastala nedugo prije nego što je Trump izabran za predsjednika.

Priču je objavio The New York Times, a snimka je zaplijenjena tijekom racije Cohenovog ureda ovog travnja. Times se poziva na izjave drugih odvjetnika i osoba upoznatih sa sadržajem snimke.

Times piše kako ovo dovodi u pitanje taktiku koju on i njegovi suradnici koriste kako bi prikrili neke aspekte njegovog osobnog i poslovnog života.

"Mislila sam da sam jedina"

Trumpov novi odvjetnik, a ujedno i bivši gradonačelnik New Yorka, Rudy Giuliani potvrdio je za Times da je Trump razgovarao s Cohenom o plaćanju Playboyevoj zečici, ali on tvrdi i da do isplate novca u zamjenu za šutnju o aferi nikada nije došlo.

"Ništa u tom razgovoru ne sugerira da je on unaprijed znao išta o tome. Ako gledamo veliku sliku, to je moćan oslobađajući dokaz", dodao je Giuliani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cohenov je pak odvjetnik odbio komentirati slučaj za Times.

Trump je pak ranije poricao navode Playboyeve zečice o aferi. Podsjetimo, ona je u intervjuu CNN-u ovog ožujka otkrila da su ona i Trump bili skupa "mnogo desetina puta", a na pitanje jesu li bili intimni, odgovorila je potvrdno.

Rekla je da je afera od 2006. do 2007. godine bila konsenzualna veza puna ljubavi, a dodala je i kako ne zna da je Trump tada viđao i druge žene, osim svoje supruge. Dodala je i kako u njihovoj vezi sadašnji predsjednik SAD-a nije koristio zaštitu.

"Nisam znala da je bio intiman i s drugim ženama. Mislila sam da sam jedina", izjavila je u ožujku za CNN.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara