Bivši Trumpov odvjetnik snimio njihov razgovor o plaćanju ženi koja tvrdi da je Trumpu bila ljubavnica

Bivši Trumpov odvjetnik snimio njihov razgovor o plaćanju ženi koja tvrdi da je Trumpu bila ljubavnica
Screenshot: YouTube (CNN)

BIVŠI odvjetnik Donalda Trumpa Michael Cohen potajno je snimio razgovor s Trumpom u kojemu mu ovaj govori o plaćanju bivšoj Playboyevoj zečici Karen McDougal, koja tvrdi da je imala aferu s Trumpom. Snimka je navodno nastala nedugo prije nego što je Trump izabran za predsjednika.

Priču je objavio The New York Times, a snimka je zaplijenjena tijekom racije Cohenovog ureda ovog travnja. Times se poziva na izjave drugih odvjetnika i osoba upoznatih sa sadržajem snimke.

Times piše kako ovo dovodi u pitanje taktiku koju on i njegovi suradnici koriste kako bi prikrili neke aspekte njegovog osobnog i poslovnog života.

"Mislila sam da sam jedina"

Trumpov novi odvjetnik, a ujedno i bivši gradonačelnik New Yorka, Rudy Giuliani potvrdio je za Times da je Trump razgovarao s Cohenom o plaćanju Playboyevoj zečici, ali on tvrdi i da do isplate novca u zamjenu za šutnju o aferi nikada nije došlo.

"Ništa u tom razgovoru ne sugerira da je on unaprijed znao išta o tome. Ako gledamo veliku sliku, to je moćan oslobađajući dokaz", dodao je Giuliani.

Cohenov je pak odvjetnik odbio komentirati slučaj za Times.

Trump je pak ranije poricao navode Playboyeve zečice o aferi. Podsjetimo, ona je u intervjuu CNN-u ovog ožujka otkrila da su ona i Trump bili skupa "mnogo desetina puta", a na pitanje jesu li bili intimni, odgovorila je potvrdno.

Rekla je da je afera od 2006. do 2007. godine bila konsenzualna veza puna ljubavi, a dodala je i kako ne zna da je Trump tada viđao i druge žene, osim svoje supruge. Dodala je i kako u njihovoj vezi sadašnji predsjednik SAD-a nije koristio zaštitu.

"Nisam znala da je bio intiman i s drugim ženama. Mislila sam da sam jedina", izjavila je u ožujku za CNN.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara