NOVI DETALJI Hrvat u Njemačkoj ubio sina na proslavi, obitelj je ranije pobjegla jer je bio nasilan

NOVI DETALJI Hrvat u Njemačkoj ubio sina na proslavi, obitelj je ranije pobjegla jer je bio nasilan

Foto: Facebook

PREMA najnovijim informacijama koje su se pojavile u njemačkim medijima, supruga i 6-godišnji sin Dražena Dakića (40) bili su u bijegu od njega zbog obiteljskog nasilja prije nego što ih je sinoć locirao i napao vatrenim oružjem, a ubio je sina i još dvoje ljudi.

>> IZDANA TJERALICA ZA HRVATOM U Njemačkoj sinoć ubio 6-godišnjeg sina i još dvoje ljudi

Majka i sin su se u malo mjesto od 3 i pol tisuće stanovnika Villingendorf doselili prije dva tjedna i u školi su zamolili da nikome ne otkrivaju njihovu novu adresa. Dakić je ipak saznao gdje žive i sinoć je preko ograde upao u dvorište kuće, u kojoj su živjeli njegova supruga s novim, 34-godišnjim partnerom i 6-godišnji sin. Ušavši preko terase u kuću, iznenadio je prisutne tijekom obiteljske proslave za dječaka koji je tek krenuo u osnovnu školi. Bila je prisutna i 29-godišnja rođakinja Dakićeve supruge, a ubio je nju, svog sina i suprugina novog partnera.Policija je izvijestila da je Dakić ubojstva počinio puškom koja još nije pronađena. Zasad je lociran zeleni Seat Ibiza u kojem je Dakić, inače bivši vojnik, pobjegao s mjesta zločina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji javljaju da je Dakićevu krvavom pohodu svjedočila i trogodišnja sestra ubijenog dječaka koju na sreću nije upucao. Navodno su razlozi za raspad Dakićeva braka bili financijski problemi, s obzirom na to da je bankrotirao prije dvije godine te njegova nasilna narav, zbog koje je već bio kažnjavan za nanošenje tjelesnih ozljeda.Na Facebook profilu Dražena Dakića se pak može vidjeti njegove fotografije, nekoliko ih je s djecom, a objavio je i video s YouTubea u kojem se slave ustaše.Potraga za Dakićem i dalje traje, u nju je uključeno više od 250 policajaca i smatra ga se naoružanim i opasnim. Strogo se kontroliraju granični prijelazi prema Austriji, Švicarskoj i Francuskoj, a pretražuju se i šume u blizini Villingendorfa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara