Bizovačke toplice postale raj za swingere

Bizovačke toplice postale raj za swingere

BIZOVAČKE TOPLICE, kako tvrde neki bračni parovi, postale su pravi raskalašeni swingerski raj. Uprava je ostala iznenađena kada je čula da se njihovi mirni hoteli na Internetu pokazuju kao pornografsko odredište. Za svingere navodno nisu znali dok im nisu poslane fotografije parova snimljenih u sobama toplica.

Slobodna Dalmacija došla je u posjed fotografija koje pokazuju više parova, a od koji su neki, kako saznaju, u braku, u razuzdanim seksualnim orgijama. Pojedini muškarci i žene potvrdili su da se orgije održavaju svaki vikend po raznim hotelima u Bizovačkim toplicama.

Zaposlenici kompleksa najprije su negirali da se takvo što događa kod njih, ali su ostali šokirani kada su im iz splitskog dnevnika poslali fotografije i kada su se uvjerili da se doista radi o sobama njihovih hotela. Na fotografijima se više gostiju hotela zabavlja u raskalašenoj seksualnoj razmjeni partnera.

Da se radi o sobama hotela u Bizovačkim toplicama potvrdio je Srećko Vuković, organizator marketinga u Bizovačkim toplicama. Kaže da o svemu ništa nisu znali jer ne zaviruju u tuđu intimu te da gostima prvenstveno moraju jamčiti diskreciju. Dodaje da od drugih gostiju nisu imali pritužbi na na buku ili remećenje reda i mira.

Swingerski susreti navodno se organiziraju preko oglasa u novinama ili na Internetu. U toplicama su zatražili pomoć novinara, kako bi pokušali ući u trag organizatorima partyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dođemo s muževima, s djecom koju, ako se idemo "zabavljati" preko dana, ostavimo na čuvanje, a onda u sobe na party. Ipak, većinom "ševa event" se događa iza ponoći, kada se svi iz svojih soba, dok djeca spavaju, povučemo u jednu veliku sobu ili apartman i onda se prašimo cijele noći. Nije bitno tko koga", piše jedna anonimna žena iz Dalmacije na Internetskom forumu.

Napisla je da uz Bizovačke toplice često idu po unutrašnjosti Istre i Dalmacije u kuće u kojima se često odvijaju swingerski partyji, a "po receptu svake nedjelje kod druge familije".

"Slobodna" saznaje da je "Instruktor dobrog seksa" preko portala Smokvica odaslao slike iz Bizovačkih toplica putem Interneta. Surfer je u svoju galeriju postavio nekoliko stotina slika u kojima opisuje iskustva sa ženama iz cijele zemlje.

(Foto: Slobodna Dalmacija)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara