Boris Mikšić povlači se iz utrke za predsjednika države ?

VODITELJ Izbornog stožera predsjedničkog kandidata Borisa Mikića priopćio je večeras kako je "s približavanjem dana predsjedničkih izbora, postaje sve očitije da je počela medijsko-informativna blokada predsjedničkoga kandidata Borisa Mikšića", i da zato Mikšić "nema drugoga izlaza nego se povući iz predstojeće predsjedničke utrke".

U priopćenju voditelj Izbornog stožera Žarko Delač navodi kako je očigledan primjer nejednakoga medijskog tretmana predsjedničkih kandidata bio nedavni skup u Kristalnoj dvorani hotela Opera, na kojemu je bilo više od 500 Mikšićevih simpatizera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Iako je Mikšićev Ured najavio taj događaj, on je bio medijski vrlo loše popraćen usprkos tomu što je Mikšić u taj skup prijatelja i simpatizera uložio značajna vlastita sredstva kao i u cjelokupnu dosadašnju pripremu za predstojeće predsjedničke izbore", navodi se u priopćenju.

Istodobno, ističe se, "drugi predsjednički kandidati financirani iz državnoga proračuna stalno su prisutni u medijima, čak i prilikom bizarnoga bacanja skulpture Sv. Nikole u Jadransko more".

U priopćenju se zaključuje da Hrvatska "još nije spremna na promjene i kandidaturu nezavisnoga kandidata za predsjednika države, kojemu je jedini interes boljitak svih hrvatskih građana i Hrvata u inozemstvu", te da, "razmatrajući sve okolnosti, Boris Mikšić nema drugoga izlaza nego se povući iz predstojeće predsjedničke utrke".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara