Boris Mikšić predstavio izborni program neovisne liste na HTV-u

BORIS Mikšić večeras je na HTV-u predstavio izborni program svoje neovisne liste, rekavši kako želi svoje znanje, poslovno iskustvo i kontakte ponuditi hrvatskoj mladeži u cilju gospodarskog i svakog drugog razvoja Hrvatske.

"Želim dati sto posto sebe, svoje energije, znanja i iskustva te tako vratiti dug domovini koja mi je pružila školovanje", kazao je Mikšić, nositelj neovisne liste za 1. i 7. izbornu jedinicu.

Kao priznati poslovni čovjek i poduzetnik u SAD-u, obećao je da će, uđe li u Sabor, pokušati osoviti hrvatsko gospodarstvo na zdrave noge, kroz poticanje malog i srednjeg poduzetništva kako bi postalo konkurentno na europskom i svjetskom tržištu.

"Kada gospodarstvo diše, društvo cvijeta", istaknuo je Mikšić te dodao da će svoje poslovne kontakte i iskustvo posebno upregnuti u razvoj novih tehnologija, naročito na fakultetima strojarstva i brodogradnje.

Istaknuo je svoje zalaganje na uspostavi partnerskog odnosa između američke države Minessote, gdje živi, i Hrvatske, a idući će korak, tvrdi, biti pomaganje bržem ulasku Hrvatske u NATO.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara