Borivoj Bukva na HTV-u o programu Trećeg hrvatskog bloka za 12. izbornu jedinicu

BORIVOJ BUKVA, kandidat srpske nacionalne manjine na listi Trećega hrvatskog bloka u 12., manjinskoj izbornoj jedinici, večeras je na HTV-u biračima poručio da ne glasuju za HDZ i SDP, nego za njihovu, treću opciju, opciju "znanja i mladosti koja neće dopustiti rasprodaju hrvatskoga nacionalnog bogatstva".

"Birajte nas, mladost vaših sinova i kćeri, vaše unučadi. Birajte znanje i pamet", poručio je biračima.

"Ne birajte loš HDZ i manje loš SDP, nego opciju mladosti i znanja. Dva puta ste bili prevareni, lažno polarizirani na crne i crvene, a 23. studenoga glasujte protiv zla, jer je veće i manje zlo još uvijek zlo", naglasio je Bukva.

Posebno je kritizirao predsjednika HDZ-a Ivu Sanadera koji je, kaže, najavio povratak na vlast, rekavši da ga ne zanima prošlost, "unatoč svemu lošem što je njegova stranka učinila hrvatskom narodu u vrijeme kad je bila na vlasti". "Ono što ste začinili to trebate i kušati", poručio je Bukva HDZ-ovcima.

Uđe li u Sabor, kako je rekao, borit će se za prestanak rasprodaje hrvatskoga nacionalnog bogatstva - tvornica, zemlje, hotela, banaka, a posebno će se brinuti za restrukturiranje brodogradilišta kojima, po njegovu mišljenju, pripada vodeća uloga u gospodarskom razvoju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara