Božićni domjenak u MORH-u za novinare

MINISTRICA obrane Željka Antunović i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general Petar Stipetić organizirali su danas prigodni božićni domjenak za novinare koji prate rad MORHa i Oružanih snaga.

Tom je prigodom ministrica obrane predstavila i novi tim svojih pomoćnika: Arsena Bauka, Marijana Marekovića i Josipa Budimira koji su do sada obnašali visoke dužnosti u MORH-u te Jelenu Grčić Polić koja je na mjesto pomoćnice došla iz Ministarstva vanjskih poslova.

Predstavljen je i novi načelnik Službe za odnose s javnošću i informiranje Damir Denkovski, koji je do sada bio savjetnik ministrice Antunović. Dosadašnji načelnik Uprave za odnose s javnošću i informiranje Dušan Viro razriješen je dužnosti te je kao djelatna vojna osoba stavljen na raspolaganje Glavnom stožeru Oružanih snaga RH, doznaje se u MORH-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Poželjevši novinarima sretne božićne i novogodišnje blagdane, ministrica Antunović pozvala ih je na još bolju suradnju. Ministrica je rekla da je ona kratko u MORH-u, ali da se u tom ministarstvu mora riješiti velik broj problema. ´U MORH-u postoji mnogo dobre volje i spremnosti da se promjene i dogode te da se problemi riješe´, rekla je.

Načelnik Glavnog stožera OS RH general Stipetić pozvao je novinare da afirmativno pišu o Oružanim snagama kao sastavnom dijelu društva i hrvarskog naroda. ´Oružane snage nalaze se pred značajnom zadaćom preustroja i pozivam vas da nam pomognete na zadovoljstvo hrvatskog naroda´, poručio je Stipetić.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara