Božo Petrov: Ako je uvjet da se stabilizira stanje moja ostavka, ja ću to prihvatiti

Božo Petrov: Ako je uvjet da se stabilizira stanje moja ostavka, ja ću to prihvatiti

Foto: HRT

POTPREDSJEDNIK Vlade Božo Petrov danas je dao izjavu u rodnom Metkoviću.

Javnosti je tako dao službenu izjavu i stav oko zahtjeva premijera Tihomira Oreškovića koji je na današnjoj press konferenciji pozvao njega i Tomislava Karamarka da podnesu ostavku jer su "prevelik teret ovoj Vladi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve što se dosad od pressice gosp. Oreškovića pojavilo u medijima su klasični spinovi. MOST nezavisnih lista i dalje inzistira na smjeni prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka radi osobne kompromitacije. Ne razumijem razloge po kojima sam definiran remetilačkim faktorom u Vladi. Iza mene se ne vuku afere. Znam da sam pred Bogom čist.

Ali ako je to uvjet da Hrvatska krene prema boljoj budućnosti, spreman sam dati ostavku. Nisam zbog pozicija krenuo se boriti i nema te pozicije koja bi bila ispred Domovine. Ako je to cijena, platit ću je. MOST će na kraju donijeti konačnu odluku jer je jedno od dva najvažnija pravila da MOST odlučuje većinom.

Nadam se da će pristup MOST-a biti jednom standard u hrvatskoj politici. I da ćemo znati razlikovati dobro od lošeg", kazao je Petrov.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara