Brat ravnatelja POA-e pretukao mladića u disku

Brat ravnatelja POA-e pretukao mladića u disku

PETAR PODBEVŠEK, brat ravnatelja Protuobavještajne agencije Joška Podbevšeka, pretukao je 22-godišnjeg Marija Silića ispred disko kluba Gaudi u Korčuli u noći 15. kolovoza, javlja Večernji list.

Podbevšeku je u premlaćivanju pomogao 29-godišnji Goran Senkić iz Zagreba, a policija je protiv dvojice nasilnika podnijela kaznene prijave. Mariju Siliću izbijeni su zubi, slomljena mu je arkada te natučena čeljust.

Večernji list piše kako su Podbevšek i Silić radili kao jednosezonski zaštitari u diskoteci Gaudi, te kako su napali Marija Silića nakon što je ovaj nogom prevrnuo stolac u diskoteci.

Iako je Siliću u pomoć odmah priskočio prijatelj Mario Botica, dvojica zaštitara su pretukli i njega, nakon čega su pobjegli iz diskoteke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podbevšek i Senkić zaradili su svaki po dvije kaznene prijave, jednu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, drugu za drsko ponašanje.

"Ne mogu shvatiti, sin je takav razbojnik, a roditelji su mu fini, ugledni ljudi. Otac Petra i Joška Podbevšeka liječnik je u našem domu zdravlja, a majka im je profesorica zemljopisa. Predavala je i mojoj djeci." - izjavila je za Večernji list majka pretučenog mladića, Merica Silić.

Petar Podbevšek svojeremeno je radio u zaštitarskoj tvrki Sokol, ali unatoč navodima mještana Korčule o njegovom problematičnom ponašanju, nikad nije prijavljivan zbog nasilničkih ili kaznenih djela.

(Izvor fotografije: Večernji list)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara