Britanka koja je lagala da su je silovala petorica oslobođena kazne

ŽENA koja je pet puta tvrdila da je silovana zbog čega je uhićeno pet različitih muškaraca i potrošena ogromna količina policijskog vremena, "za dlaku" je izmakla zatvor.

26-godišnja Tracy Brooks uhićena je prošlog ljeta kada je dva puta u mjesecu kontaktirala policiju. Naime, Tracy je optužila svoja dva prijatelja da su je silovali na tulumu i poslije je kazala da je za to kriv alkohol zbog kojeg je mislila da je silovana.

Muškarci su bili uhićeni i prijetile su im godine zatvora zbog silovanja.No, vikend alkoholičarka Tracy nije stala samo na tome. Priznala je sudu da je njezina prijava muškarca kojeg je optužila da ju je napao u svojoj kući lažna.

Zbog toga je taj muškarac uhićen i morao je dati svoj DNA na analizu, a Tracy je prošla cijeli pregled kod liječnika. U priči je nije pokolebalo ni ti što su policajci snimali njezin iskaz.

Skoro identični scenarij, no s drugim nesretnikom ponovio se za manje od mjesec dana. Nakon par tjedana uhićena je i optužbe protiv svih muškaraca su povučene.

Žrtva alkoholizma, poremećaja ličnosti i depresije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sudu je još otkriveno da je 2001. i 2002. za silovanje optužila dva bivša dečka, a 2004. prijateljičina dečka.

"Očajna sam i posramljena zbog svega što sam učinila i osjećam se jako kriva" kazala je Tracy na sudu govoreći kako osim alkoholizma pati od poremećaja ličnosti i depresije.

Sudac se sažalio nad njenom životnom pričom te odredio od dvije godine uvjetne kazne s policijskim satom od 10 navečer do 7 ujutro

"Za dlaku ste izbjegli zatvor", poručio joj je sudac, piše Daily Mail.

J.M.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara