Britanka otkrila gnjusne poruke djeda pedofila: "Želim te na sve načine"

Britanka otkrila gnjusne poruke djeda pedofila: "Želim te na sve načine"
Foto: Britanska policija

ŽENA iz Velike Britanije koju je kao tinejdžericu seksualno zlostavljao njen djed, odlučila je podijeliti s javnošću poruke koje joj je slao. 

Ispričala je kako ju je djed Joseph Edwards zlostavljao od njezine 13. godine, a tek ju je godinama poslije njezin partner nagovorio da progovori o svemu i djeda pedofila prijavi vlastima. 

Otkrila gnjusne poruke

Žena koja danas ima dvoje djece bila je samo 13-godišnja djevojčica koja je imala problema u obitelji kada ju je počeo seksualno zlostavljati vlastiti djed. Ispričala je kako je on iskoristio njezino neslaganje s obitelji te se predstavio kao netko tko će uvijek biti tu za nju da bi tu situaciju kasnije podlo iskoristio. 

Godinama poslije, kada je već bila odrasla i dobila djecu, ispričala je priču o zlostavljanju svojem partneru koji ju je nagovorio da prijavi djeda. Tada je otkrila i gnjusne poruke koje joj je slao te sve ispričala i obitelji, ali, kako kaže, iako im je pokazala poruke, neki članovi obitelji joj i dalje nisu vjerovali, javlja Sun.

U nizu poruka djed pedofil joj je govorio razne grozote. 

"Toliko te jako volim, zbog tebe mi srce zastaje", pisao joj je. 

"Napravi to samo zbog mene, OK? Želim te na sve načine, OK?", bila je samo jedna od gnjusnih poruka, a potom se nižu i brojne druge. 

"Želim biti sretan samo s tobom i ni s kim drugim. Žao mi je, ne mogu prestati, toliko te volim", jedna je od poruka. 

"Ne mogu te izbaciti iz misli. Oprosti jer te volim toliko, jednostavno si toliko zgodna, OK?", još je jedna od njegovih poruka.

Obitelj ostala uz zlostavljača

Kako javlja Sun, obitelj je ostala uz 69-godišnjeg zlostavljača tijekom suđenja na sudu u Liverpoolu. Sud ga je proglasio krivim za šest prekršaja povezanih sa seksualnom aktivnošću s djetetom te ga je osudio na 15 mjeseci zatvora. 

Nakon suđenja, žrtva je za jedan lokalni liverpulski portal poručila da je imala posebnu vezu s djedom koji ju je slušao kada ostatak obitelji nije bio tu za nju.

"Ali kada mi je bilo 15 godina, počeo me ljubiti. Još se sjećam njegovog jezika, bilo je grozno. Tada je pokušao staviti svoje ruke između mojih nogu i dirati me tamo", dodala je i ispričala da se najveći dio zlostavljanja događao u njegovom automobilu dok ju je vozio na dnevne izlete.

"Uvijek smo išli u Southport u njegovom autu. Kupio bi mi limenku Dr. Peppera i pizzu. Naša putovanja su uvijek bila jako tajnovita. Za njih nikada nisam smjela reći baki ili bilo kome iz obitelji. A uvijek smo išli u Southport i uvijek njegovim automobilom gdje se događala većina zlostavljanja", ispričala je. 

Njezin djed sada je i u registru seksualnih prijestupnika u koji će biti upisan sljedećih deset godina, a dobio je i petogodišnju zabranu prilaska unuci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara