Britanka pronađena mrtva nakon sastanka s neznancem s interneta

Tekst: Z.J.
Foto: Wikipedia

POLICIJA iz britanskoga okruga Durham je objavila da je pronađena ubijenu djevojku koja je prije smrti imala dogovoren sastanak s neznancem kojega je upoznala preko interneta. Policija je truplo djevojke našla jučer na livadi, a odmah potom je saslušan i 31-godišnji osumnjičenik za djevojčinu smrt.

Glavni inspektor Paul Harker je na konferenciji naveo da se radi o tragičnom slučaju, ali je upozorio ljude da se ne nalaze s osobama koje upoznaju preko interneta, osim ako su zaista sigurni da je sastanak siguran.

Lagala majci da spava kod prijateljice

Truplo 17-godišnje djevojke je policija pronašla nakon što je muškarac, uhićen zbog drugih prekršaja, policiji rekao da je vidio truplo i odveo ih do livade u blizini jednog restorana, prenosi inspektorove riječi Daily Telegraph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detektivi su nakon toga muškarca ispitali i osumnjičili ga za ubojstvo. Durhamska policija je navela da je djevojka, čije ime nije navedeno, otišla od kuće u nedjelju navečer nakon što je majci rekla da će prespavati kod prijateljice. Nakon pregleda djevojčina računala, policija sumnja da se našla s muškarcem kojega je upoznala preko interneta.

Osumnjičenikov identitet nepoznat

Truplo djevojke je bilo obučeno bez znakova silovanja, ali način izvršenja ubojstva još nije poznat.

Djevojčina majka je jučer navečer pokušala dobiti kćer na mobitel koji je bio isključen, ali ni nakon toga nije obavijestila policiju.

Inspektor je pojasnio da policija radi na otkrivanju identiteta osumnjičenoga koji se predstavio lažnim imenom pa će biti primoran na davanje otiska prsta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara