Britanski silovatelj ženu vezao i prisilio da sluša kako joj siluje kćer i sina

Britanski silovatelj ženu vezao i prisilio da sluša kako joj siluje kćer i sina
Screenshot: YouTube/Sky News

TIJEKOM današnjeg suđenja Josephu McCannu, osumnjičenom serijskom silovatelju, doznalo se da je majku dvoje djece vezao i prisilio da sluša vriskove kćeri i sina dok ih je oboje silovao.

Nekoliko sati kasnije McCann je navodno zarobio 71-godišnjakinju i djevojčicu u dobi od samo 13 godina i seksualno ih zlostavljao, piše Daily Mail.

McCann, iz Harrowa u sjevernom Londonu, obratio se nakon ovog priznanja policiji i rekao: "Da ste me uhvatili za prva dva silovanja, ostalo se ne bi dogodilo."

Oteo 11 žena i djece

34-godišnjem McCannu sudi se zbog silovanja, seksualnog zlostavljanja i otmice 11 žena i djece u dobi od 11 do 71 godine. Ove napade izveo je između 20. travnja i 5. svibnja ove godine diljem Londona, Manchestera, Lancashirea i Cheshirea.

Tijekom drugog dana suđenja javnost je doznala kako je 6. svibnja McCann uhićen. Naime, dan ranije je u baru u Haslingdenu upoznao majku dvoje djece i odvezao se s njom u njenu kuću. Kada su tamo stigli, vezao ju je žicom za krevet.

Zatim je probudio njezinu 17-godišnju kćer i 11-godišnjeg sina i oboje ih silovao u susjednoj sobi. Kći je nekako uspjela pobjeći i gola je iskočila kroz prozor te od susjeda pozvala policiju.

Zlostavljao tinejdžerice

McCann je tada napustio njihov dom, oteo jednu umirovljenicu (71) i natjerao je da automobilom vozi unaokolo dok je on tražio novu žrtvu. Potom je zgrabio 13-godišnju djevojčicu i prisilio stariju ženu da preuzme volan dok je on seksualno zlostavljao tinejdžericu.

Na dan uhićenja stao je na benzinskoj stanici kako bi kupio kondome jer je oteo dvije tinejdžerice i namjeravao ih silovati. Kada je primijetio policijski auto, zabio se svojim vozilom u drugi automobil te izašao iz vozila i počeo bježati. Tinejdžerice je ostavio u autu.

Uzeo je bicikl i pokušao pobjeći policiji, ali ga je ona ubrzo uhvatila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara