Brkić odlazak Karamarka na Facebooku popratio stihom "Novi život se rađa"

Brkić odlazak Karamarka na Facebooku popratio stihom "Novi život se rađa"

Foto: Hina

MILIJAN Brkić putem Facebooka napisao je kako sada treba pokazati političku zrelost. HDZ-ovac je, samo dva mjeseca nakon što je s preko 90.000 glasova izabran sada već bivši predsjednik, napisao kako je HDZ uvijek znao učiniti pravu stvari.

[ NOVI ŽIVOT SE RAĐA, A KLJUČ ŽIVOTA U TVOJOJ JE RUCI ]
U novo sutra trebamo koračati trezveni i mirni. Nestrpljenje i neodgovornost može dovesti do razbijanja teško stečene sloge i zajedništva. Naša sloga i zajedništvo znače poraz naših političkih protivnika. Zajedno smo jači i to je jedino načelo kojim se, u ovim trenucima, trebamo voditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pozivam sve ljude kojima je stalo do budućnosti naše Domovine da budu odgovorni prema tome, da se tako i ponašaju i da budu dio rješenja što će dovesti do boljeg života naših građana.

Sada trebamo pokazati političku zrelost i suočiti se s novim izazovima jer samo tako možemo stati pred hrvatski narod i pokazati jasan i jedinstven cilj kako bismo dobili još jednu bitku koja je pred nama. Cilj je zajedno izboriti se za povjerenje naših građana i oduprijeti se argumentirano manipulacijama političkih protivnika.

Hrvatska i njeni građani nemaju vremena za čekanje. Budite sigurni da ćemo s ciljem boljitka svih građana i ispunjavanja reformi napraviti sve, ali ne na uštrb kvalitete, da se procesi pokrenu.
Budimo hrabri i nepokolebljivi i zajedno idemo do pobjede. Naša Stranka je uvijek znala učiniti pravu stvar - znat ćemo to i sad", napisao je Milijan Brkić, a uz tekst je objavio i Thompsonovu "Lijepa li si".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara