Brutalna tučnjava u Dubrovniku. Svjedok tvrdi: "Napadnuti su slavonski sezonci"

Brutalna tučnjava u Dubrovniku. Svjedok tvrdi: "Napadnuti su slavonski sezonci"
Foto: Index

U DUBROVNIKU na Pilama je sinoć došlo do fizičkog sukoba petorice mladića. Kako je Indexu potvrdila policija, došlo je do sukoba između trojice iz Dubrovnika te dvojice mladića iz Slavonskog Broda.

Indexov čitatelj, koji je i svjedok, tvrdi da su trojica brutalno napali sezonce koji su nakon svega bili prekriveni krvlju. Jedan od dvojice navodno je plakao i molio pomoć, imao je rasječeno čelo. Drugome je bila razrezana ruka. Tvrdi i da je bilo puno svjedoka.

Iz policije su nam na sve rekli samo kako istraga traje te da je došlo do sukoba.

"Pomozite!"

"Zašto, zašto? Pomozite...", bile su riječi jednog napadnutog mladića, tvrdi naš čitatelj.

Uz njega je stajao njegov kolega, također sezonac iz Slavonije, sav u šoku s rukom razrezanom do kosti. Njih dvojica, 25-godišnjak i 24-godišnjak iz Slavonskog Broda, bili su žrtve brutalnog fizičkog napada koji se dogodio jučer oko 21:30 u Pilama, ispred restorana Orhan.

Dvojica sezonaca bili su toliko divljački udarani da je više Dubrovčana koji su svjedočili napadu bilo toliko zgroženo brutalnošću da su svojevoljno do ponoći čekali da policiji daju izjavu, tvrdi naš čitatelj koji je zgrožen i postupanjem policije.

Slavonce su napali dvojica 30-godišnjaka i jedan 34-godišnjak. Kako tvrdi naš čitatelj, jedan napadač je jednog mladića držao s leđa, a drugi napadač ga je konobarskom tacnom silovito udarao u usta u namjeri da mu polomi zube. Polomili su mu zube i čelo.

Ipak trojica uhićena

Iz policije su Indexu oko 11:30 potvrdili kako su trojica muškaraca uhićena te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje. Također, doznali smo i kako je jedan mladić završio s teškim tjelesnim ozljedama, dok je drugi lakše ozlijeđen. Napadači nemaju nikakve ozljede.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?