Brzo, lagano i bezbrižno - po zdravlje

Brzo, lagano i bezbrižno - po zdravlje
Foto: 123rf

"ZNATE što mi je super? Ono kad sve mogu riješiti na svojem mobitelu. Osim što je dnevni boravak za pričanje mojoj obitelji i prijateljima, tijekom proteklih godinu dana prebacila sam sve što sam mogla u mobilne aplikacije, tako da po novome plaćam s mobitelom i kontroliram grijanje u stanu. Prestala sam nositi kartice i preteške novčanike. Samo me je smetalo što uvijek moram nositi one zdravstvene iskaznice sa sobom. Osigurana sam u Croatia osiguranju i jako me razveselila njihova poruka da više ni to ne moram. Ubacili su sve u aplikaciju Moja Croatia, u njoj mi je svašta, pa i police, mogu i prijaviti štetu, a što je meni jako bitno, tamo su moje kartice za zdravstveno.

Nekidan sam tako otišla na ugovoreni pregled kod obiteljske liječnice i baš mi je bilo fora što sam samo pokazala mobitel i kod nje i poslije u ljekarni.

Ponekad sitnice razvesele. To sam ispričala i prijateljicama. Totalno mi je fora imati sve sa sobom, u jednom uređaju, i biti sigurna da odlično funkcionira", kaže Lana.

Ako i vi želite zdravstveno osiguranje uvijek uza se, uz posebne pogodnosti i online popust za ugovaranje osigurajte se po posebnim uvjetima već danas Croatia dopunsko – posebna ponuda.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?