Bugojanska policija pronašla okrutnu djevojku koja je štence bacila u rijeku

Foto: Screenshot

BUGOJANSKA policija uspjela je otkriti identitet roditelja i djevojke koja je bacanjem pasa u rijeku šokirala svijet, neslužbeno doznaje Index od MUP-a u Travniku.

Roditeljima djevojčice su jučer policajci uručili pozive za kriminalističku obradu te danas moraju doći u policijsku postaju u Bugojnu gdje će dati iskaz o nedjelu koje je učinila njihova kćer. Neslužbeno se doznaje kako su inicijali roditelja djevojke M.P. i M.P. Saznajemo da su poduzete sve radnje protiv djevojke u njezinih roditelja.

Redatelj "Transformera" za informaciju koja će dovesti do uhićenja nudi 50 tisuća dolara

Od pojave brutalne snimke na YouTubeu, ljubitelji životinja diljem svijeta su se udružili u pokušaju otkrivanja identiteta djevojka, a preko foruma je dobila i mnoge prijetnje smrću. PETA je ponudila nagradu od dvije tisuće dolara za informacije o identitetu djevojke.

Redatelj filma "Transformeri", Michael Bay, pridružio se onima koji žele pronaći djevojku iz Bugojna. Bay je ponudio 50 tisuća dolara nagrade za informaciju koja će dovesti do uhićenja i procesuiranja djevojke i njezina brata, koji je snimao okrutan čin, piše Daily Mail.

Na YouTubeu se pojavila snimka i na kojoj se djevojka, koja je navodno bacala štence, ispričava. "Moje ime je Katja Puschnik i želim se ispričati zbog svog ponašanja. Štenci su pripadali mojoj baki i ona mi je rekla da ih se riješim jer su bili jako bolesni, a samo tri dana stari. Nisam zapravo znala što bih trebala učiniti pa sam ih bacila u rijeku jer nisam željela da pate. Jako mi je žao zbog toga", stoji u isprici čiju vjerodostojnost se nije mogla potvrditi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara