Butik Aleksandre Grdić izgorio u podmetnutom požaru

U SUBOTU rano ujutro nepoznata je osoba podmetnula požar u butik bivše Miss Hrvatske Aleksandre Grdić i njezina dečka Zlatka Škvarića, koji se nalazi u Virovitici.

Imeđu 4 i 5 sati, počinitelj je prerezao lokot na metalnim vratima, ušao u butik, zalio svu odjeću zapaljivom tekućinom, te zapalio vatru.

Vatrogasci su odmah intervenirali, no veća šteta bila je već učinjena. Dugogodišnji Aleksandrin dečko, inače vlasnik zapaljenog prostora, potpuno se šokirao kada je saznao što se dogodilo, piše Jutarnji list. 

Zvučao je vrlo uplašeno, jer kako je poznato, već je imao probleme s policijom. Podsjetimo se da je u veljači priveden, i kako tvrdi pretučen u policiji, nakon čega su u pretresu automobila njegove djevojke pronađeni tragovi kokaina i Praxiteni.

Iako je on posjedovanje negirao, suđenje o tom slučaju još traje. Zlatko Škvarić poznat je i kao prijatelj novog ministra policije Ivice Kirina, koji je jučer bio nedostupan.

Susjeda koju je probudio dim rekla je policiji da su Škvarići teški ljudi, te da se s njima jednostavno ne može razgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aleksandra je, pak, vijest doznala od svojih roditelja dok je bila u Osijeku zbog poslovnih obaveza.

"Šokirana sam i zatečena. Čim završim poslove koje moram, jurim u Viroviticu u butik kako bih vidjela što je uzrok i kolika je šteta." - izjavila je uznemirena Aleksandra.

Aleksandrin dečko Zlatko je novinaru Jutarnjeg lista rekao kako ne zna što da misli, i kako želi da policija obavi svoj posao, "ako i sama nije u to upletena".

Neki od mogućih uzroka paleža, piše "Jutarnji", su još veće narušavanje ugleda Zlatka Škvarića, ili marktinški trik da se Aleksandru nakon slikanja za Playboy ponovo vrati na naslovnice.

Naime, poznato je kako njezin butik posluje jako loše, a posljednje sniženje obuhvatilo je gotovo cijeli asortiman.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara