Butković otkrio da nastavlja s projektima SDP-ove vlade: Evo kojima

Butković otkrio da nastavlja s projektima SDP-ove vlade: Evo kojima

Foto: Hina

MINISTAR pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković izjavio je da će se nastaviti s velikim infrastrukturnim projektima, među kojima je i Pelješki most, jer su oni vrlo bitni za Hrvatsku i rezvoj njezinog gospodarstva.

Butković je to izjavio novinarima ispred Banskih dvora po završetku radnog sastanka nove hrvatske Vlade premijera Tihomira Oreškovića, potvrdivši da će se nastaviti s projektima nizinske pruge, Jadransko-jonske autoceste te Pelješkog mosta.

"To su veliki infrastrukturni projekti koje ćemo nastaviti u kontinuitetu, jer su vrlo bitni za Hrvatsku i hrvatsko gospodarstvo", rekao je ministar Butković.

Ti se projelti sa 85 posto financiraju iz europskih fondova, kazao je Butković te potvrdio da se o tome danas razgovaralo u Banskim dvorima na prvom radnom sastanku nove Vlade. 

Glavne su teme sastanka bile proces primopredaje ministarstava, proračuni ministarstava te priprema državnog proračuna za ovu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primopredaja Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture bit će u ponedjeljak u 10 sati.

Siniša Hajdaš Dončić jutros je komentirao nastavak projekata shvaća kao pohvalu.

 

Procitao sam jucer na portalima crtice programa nove Vlade u podrucju Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture....

Posted by Siniša Hajdaš Dončić on Saturday, January 23, 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara