Cameron priprema novi spektakl nakon "Titanica"

REDATELJ i scenarist filma "Titanic" James Cameron priprema novi spektakl šest godina nakon pomorske sage koja je potukla sve rekorde gledanosti širom svijeta, piše Daily Variety u četvrtak.

Cameron predviđa da će uskoro početi snimanje projekta još nepoznatog naslova koji sam opisuje kao "visokoproračunski znanstvenofantastični film s gomilom specijalnih efekata snimljenih video-kamerama 3D" za 20th Century Fox.

Cameron je govorio o svojem novom projektu na tiskovnoj konferenciji održanoj povodom posebnog prikazivanja njegova hita iz 1991. - "Terminator 2: Sudnji dan" u Hollywoodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Titanic" je financirala producentska kuća Fox, podružnica Fox Entertainment Group, i iako je 1997. snimanje znatno premašilo predviđeni proračun, film je zaradio 1,8 milijarde dolara te osvojio 11 Oscara, uključujući onog za najbolji film i najbolju režiju.

Nakon "Titanica" Cameron je snimio dva dokumentarna filma: "Ghosts of the Abyss", 3-D film za prikazivanje na divovskim platnima, u kojem se vide ostaci Titanica na dnu Atlantskog oceana, i "Expedition: Bismarck", o poznatom njemačkom ratnom brodu.

(Hina) dš bnš

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara