Cammeo o uhićenjima u Beogradu: Spremni smo na suradnju

Cammeo o uhićenjima u Beogradu: Spremni smo na suradnju
Foto: Pixsell/Igor Kralj

NAKON uhićenja troje zaposlenika tvrtke Cammeo u Beogradu, glasnogovornica Cammeo grupe poručila je za Index da stoje uz svoje zaposlenike te da su spremni na suradnju sa svim nadležnim tijelima.

Kako su javili beogradski mediji, zbog sumnje da su utajili porez i pribavili imovinsku korist uhićeni su direktor i zakonski zastupnik B.C., rukovoditelj IT službe N.M. i N.M. koja je zadužena za financijske poslove te isplatu zarade zaposlenima.

>>>U Beogradu uhićeni direktor i još dvoje zaposlenih Cammeo grupe

Tanjug javlja kako je kaznenom prijavom obuhvaćen i osnivač tvrtke hrvatski državljanin V.M. koji je trenutno nedostupan srpskim organima. Radi se o direktoru tvrtke Vladimiru Minovskom.

Cammeo: Vlasnik i generalni direktor spreman na suradnju sa svim tijelima

Na upit Indexa, iz Cammea su poručili: "Što se tiče vlasnika i generalnog direktora Cammea, u ovoj situaciji, kao i svakoj drugoj, tvrtka kao i on sam, spremni su na suradnju sa svim nadležnim tijelima."

"S obzirom na povjerenje u institucije uvjereni smo kako će se spomenuta situacija vrlo brzo razriješiti te da će na vidjelo izaći realno činjenično stanje", priopćila je glasnogovornica Cammea.

Cammeo kao tvrtka koja je prisutna u više država u svakoj od istih posluje u skladu s važećim zakonima i propisima, naglasila je predstavnica te tvrtke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara