Cappelli: Ministrica Žalac sjajno radi svoj posao

Cappelli: Ministrica Žalac sjajno radi svoj posao
Foto: Hina

MINISTAR turizma Gari Cappelli nije želio komentirati tvrdnje ministrice Gabrijele Žalac da joj podmeće netko iz HDZ-a, dodajući da će o tome raspravljati stranačka tijela te kako osobno smatra da ministrica Žalac sjajno radi svoj posao i da o njoj ne može reći ništa loše.

"Ako je izvor podmetanja u HDZ-u, onda su stranačka tijela ta koja će o tome raspravljati, to je rekao i glavni tajnik i predsjednik. Mjesta za raspravu o takvim stvarima su Predsjedništvo i tijela stranke“, rekao je Cappelli, kojega su novinari, nakon sastanka s dionicima hrvatskoga turizma u Vinkovcima, pitali što misli o tvrdnjama ministrice Gabrijele Žalac da joj "podmeće netko iz HDZ-a".

Kaže kako ne zna tko podmeće ministrici

Odgovorio je i kako ne zna tko podmeće ministrici i što bi na to rekao.

Na pitanje je li se Žalac "istrčala u izjavama", Cappelli je ponovio da će o svemu raspravljati tijela stranke i o tome odlučiti.

Na pitanje ima li ministrica potporu HDZ-a, odgovorio je da će i na to pitanje odgovoriti oni koji o tome odlučuju, dakle stranačka tijela, a na pitanje o osobnoj potpori rekao je da je Žalac kolegica koja je sjajno odradila svoj posao te da o njoj ne može reći ništa loše.

Smatra da cijeli slučaj treba prepusti tijelima stranke koja će, kako je rekao, znati donijeti pravovaljanu odluku.

"I siguran sam da će donijeti odluku koja je za HDZ najbolje rješenje, a to je da HDZ bude i dalje najjača stranka koja će i na izborima za Europski parlament imati očekivane rezultate“, zaključio je Cappelli.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara