CeBIT 2005 – Siemens će predstaviti inovativna rješenja za mobilne i fiksne telefone

NA OVOGODIŠNJEM CeBIT-u Siemens će predstaviti svoja najnovija dostignuća vezano za komunikacijske proizvode; pet novih mobilnih uređaja dizajniranih da udovolje i najzahtjevnijim potrošačima, počevši od aktivnog svakodnevnog života pa sve do komuniciranja pomoću 3G tehnologije, kao i šest novih modela fiksnih telefona (Gigaset) od bazične do napredne bežične tehnologije.

Uvod u ove novosti biti će predstavljanje Siemensa M75, Gigaset S35 WLan i uređaj DVB-H namijenjen budućoj mobilnoj zabavi džepne veličine.

Siemens M75

Multimedija za sva vremena: otporan na vodu, udarce i prašinu, Siemens M75 je vrhunski telefon sa jedinstvenom Siemens zaštitom i kompletnim setom za zabavu čime predstavlja pametan izbor za one koji vode aktivan svakodnevni život.

Gigaset S35 Wlan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Uživajte u slobodi i fleksibilnosti bežičnog korištenja telefona preko Internet-a. Novi Gigaset S35 WLAN sa svoji izvrsnim zvučnim kvalitetama čini telefonske pozive i Internet poruke jednostavnima i pogodnima za sve prilike.

Uređaj DVB-H

Uređaj DVB-H nudi čitav niz užitaka – interaktivnu televiziju, informiranje, igre – DVB-H, Digitalno Video Emitiranje za uređaje sa slušalicama. U samom vrhu tehnologije, Siemens je dizajnirao sveobuhvatni uređaj sa DVB-H , stereo sound-om i velikim VGA – touchscreen-om.

U sklopu CeBIT-a Siemens će organizirati, na štandu C32 u paviljonu 26, niz interesantnih tematskih radionica kako bi omogućio pristup svim "vrućim temama" iz područja telekomunikacija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara