City24.hr - novi specijalizirani portal za nekretnine u Hrvatskoj

ALMA MEDIA, finska medijska kompanija specijalizirana za izdavaštvo dnevnih novina te online medije, proširuje svoje online servise na Hrvatsku otvaranjem portala za nekretnine City24.

City24 jedan je od najvećih sistema umreženih portala za nekretnine (marketplaces) u Europi. Portal je predstavljen novinarima i predstavnicima agencija za nekretnine 28. studenog u Veleposlanstvu republike Finske.

Portal www.city24.hr predstavit će korisnicima raznoliku ponudu poslovnih i stambenih nekretnina, formiranu u suradnji s agencijama za promet nekretnina. Baza podataka ovog portala bit će među najaktualnijima na hrvatskom tržištu, s obzirom da je čine ponude agencija za nekretnine te privatnih oglašivača.

Graditeljskim i investitorskim tvrtkama City24.hr omogućuje predstavljanje novih projekata kao i zasebno pretraživanje baze. City24 omogućuje svojim korisnicima brzu i jednostavnu pretragu te nudi visokorazvijenu tehničku razinu portala.

Jedna od mnogih zanimljivosti portala www.city24.hr je u tome što osim ponude nekretnina u Hrvatskoj korisnici mogu pretraživati ponude nekretnina iz drugih europskih zemalja u kojima postoji City24, a to su: Finska, Estonija, Litva, Latvija, Poljska, Ukrajina i Rusija.

Nakon Hrvatske, Alma Media pokreće City24 portal u Bugarskoj, a planira i širenje u Jadranskoj regiji. U svim zemljama u kojima posluje, City24 je jedan od najposjećenijih portala za sve one koji su u potrazi za nekretninama ili nude takve objekte.

Sponzorirani članak

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara