Crnoja: Ovo je sramotna haranga, sve ću tužiti

Crnoja: Ovo je sramotna haranga, sve ću tužiti

Foto: Hina

NAKON što je Index otkrio kako je novi ministar branitelja Mijo Crnoja prijavljen na lažnoj adresi, na kojoj ne mora plaćati prirez, ali i nakon priče o nasilničkom ponašanju Crnoje te sustavnom maltretiranju udovice i invalida, Ministarstvo branitelja oglasilo se priopćenjem.

"Povodom niza medijskih napada posljednjih dana vezanih uz novog ministra Hrvatskih branitelja ovim putem se odlučno opovrgavaju medijski navodi koji su doveli u pitanje poštenje, osobni integritet i čast ministra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sve što je proteklih dana izgovoreno u medijskom prostoru glede ministrovog stambenog pitanja, navodnog nasilničkog ponašanja te nepoštivanje pravne države, ovim putem najodlučnije demantiramo.

U tom kontekstu ovlašteni smo priopćiti javnosti da će ministar hrvatskih branitelja zatražiti kaznenu i materijalno odgovornost  protiv svih nakladnika i novinara koji su sudjelovali u skandaloznoj i sramotnoj harangi.

Cijela ta kampanja zapravo je usmjerena na razbijanje suradnje MOSTA i Domoljubne koalicije te u konačnici rušenju nove Vlade Republike Hrvatske", priopćio je Kabinet ministra branitelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara