Čučić: Nataša više nije žena koju sam upoznao

ODVJETNICA Nataša Pifar-Mihelić na danas sazvanoj konferenciji za novinare je kazala kako je otpočela štrajk glađu, a kao motiv je navela nezadovoljstvo činjenicom da hrvatsko pravosuđe ne čini ništa kako bi njen životni partner Ljubomir Čučić ponovno stekao pravo na susrete sa svojim kćerima iz prvog braka, javlja Cropress.

Pressicu petrinjske odvjetnice pratio je i Ljubomir Čučić, inače bivši hrvatski diplomat u Belgiji, koji je jamčio kako će "Nataša jesti" te nastavio:

"Nataša više nije žena koju sam upoznao. Ovo je samo moja misija."

Pifar-Mihelić je štrajk glađu najavila prije mjesec dana kada je također izrazila želju da se preispita pravomoćna presuda kojom je Čučić osuđen na godinu zatvora zbog otmice svojih dviju kćeri, Lare i Sare, koje ovog ljeta nije vratio svojoj bivšoj supruzi Magali Boers.

Ako kolabira, na silu ću je nahraniti

Odvjetnica kaže kako štrajkom ne želi utjecati na pravosuđe, već hoće ukazati na to kako do suda nisu došli svi podaci na temelju kojih su se mogli voditi sudski postupak u predmetu Čučić.

"U situaciji kada pravna država ne funkcionira, a  sve sam učinila što je trebalo i što sam mogla, ni smrt nije više tako strašna", kazala je Pifar-Mihelić.

Čučić ju je pak pozvao da prekine sa svojom "suicidalnom namjerom" te je rekao da će - u slučaju da kolabira - na silu je nahraniti "pa makar me ponovno optužili za nasilje u obitelji."

Odvjetnica pak kaže kako će ustrajati u štrajku sve dok Čučićeve kćeri za Božić ne dođu u posjetu svome ocu, iako je svjesna da se to neće dogoditi.

Nataša Pifar-Mihelić također prosvjeduje zbog odbacivanja kaznenih prijava protiv ravnatelja policije Marijana Benka i glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića, koje par Čučić Pifar-Mihelić drži odgovornima za puštanje Čučićevih kćeri na - kako se čini - bespovratni put u Francusku.

I.K.
Foto: Cropress

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara