Čučićeva partnerica i bivša odvjetnica najavila štrajk glađu

NEVJENČANA supruga Ljubomira Čučića. Nataša Pifar Mihelić u razgovoru za Cropress najavila je štrajk glađu, jer, kako kaže, želi da Čučić i svi drugi Čučići mogu vršiti svoju roditeljsku dužnost i ostvariti svoja roditeljska prava ako im ista nisu oduzeta.

"To nije moj ultimatum. Štrajkom glađu ne želim vršiti pritisak na pravosuđe, želim ukazati na to da do sudova nije ni došlo sve na temelju čega bi se mogli voditi postupci. U situaciji kada pravna država ne funkcionira, a ja sam učinila sve što je trebalo i što sam mogla, ni smrt nije više tako strašna." - kazala je Pifar Mihelić.

Kada će započeti štrajk glađu nije poznato, jer "mora objasniti obitelji i dovršiti poslove sa svojim klijentima", no dodaje kako je njena odluka nedvojbena i da joj se Čučić protivi. "On je protiv toga jer ne želi da netko pomisli kako ima bilo što s tim i da vrši pritisak na pravosuđe. Naravno, prije svega, protiv toga je zato što brine za moje zdravlje i život. No, to je moja čvrsta odluka, moj stav kao čovjeka, pravnika i odvjetnika." - dodaje ona.

"Ništa nije učinjeno po kaznenim prijavama protiv odgovornih osoba u MUP-u i mjerodavnom Centru za socijalnu skrb, koji su omogućili protuzakonito odvođenje iz Hrvatske Sare i Lare Čučić, kćeri Ljubomira Čučića. Nitko ne reagira ni po prijavama za uskraćivanje roditeljskih prava mojem klijentu. On nije kontaktirao s njima, nema nikakvu obavijest gdje su djeca, iako mu roditeljsko pravo nije oduzeto. Gospodin Čučić i ja podigli smo kaznene prijave protiv gospodina Benka i protiv gospodina Bajića, kao i protiv načelnika Policijske postaje Petrinja, načelnika krim odjela u Petrinji, NN policajaca u Petrinji i djelatnika Centra za socijalnu skrb, a sve iz razloga što smo tvrdili i tvrdimo i danas da su djeca Ljubomira Čučića nezakonito oduzeta iz Republike Hrvatske." - zaključuje Nataša Pifar Mihelić.

R.I.
Foto:
Cropress.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara