Curici u Americi ubijeni roditelji, a ona je nestala

Curici u Americi ubijeni roditelji, a ona je nestala
Foto: Barron Count Sherrif's Department/Twitter

U SAD-u je u tijeku grozničava potraga za 13-godišnjom djevojčicom iz Wisconsina koja je nestala nakon što su njeni roditelji pronađeni ubijeni. 

56-godišnjak i 46-godišnjakinja pronađeni su ubijeni u svom domu oko 1 sat ujutro po lokalnom vremenu u ponedjeljak, javlja BBC. 

Policija kaže kako je 911 služba dobila poziv iz njihovog doma u mjestu Barron, Wisconsin, pri čemu se dispečeru nitko nije izravno obratio, ali je čuo nered u pozadini.

Kada je policija došla četiri minute kasnije, pronašla je tijela ubijenog bračnog para Closs, ali oružju, ubojici (ili ubojicama) i njihovoj kćeri Jayme nije bilo ni traga.

Policija je ne smatra osumnjičenikom, vjeruju da je oteta

Za Jayme Closs aktiviran je tzv. Amber alarm, koji se koristi pri sumnji na otmicu djeteta. U njemu stoji da je djevojčicu u ponedjeljak iz njenog doma odveo "nepoznati pojedinac ili pojedinci, vjerojatno s pištoljem ili puškom". 

 

Policija u Miamiju, Florida, čak 2700 kilometara daleko od Barrona, Wisconsin, izjavila je u utorak da je Jayme "možda viđena" u ponedjeljak na benzinskoj stanici u tom gradu.

No šerif Okruga Barron kasnije je odbacio tu informaciju kao "nevjerodostojnu". "Ako ne dolazi od nas, nije vjerodostojna informacija", rekao je.

Policija je također istaknula kako ne vjeruje da je ova djevojčica pobjegla sama i kako je ne smatra osumnjičenikom za ubojstvo njenih roditelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara