Osuđena dadilja koja je imala vezu s 15-godišnjakom: Dječak se ubio nakon prekida

Osuđena dadilja koja je imala vezu s 15-godišnjakom: Dječak se ubio nakon prekida

Screenshot: News13

ŽENU iz Colorada, čija je vatrena veza s tinejdžerom kojem je bila dadilja završila njegovim samoubojstvom, vlasti su kaznile zatvorom.

Brenda Harding iz Canon Cityja, 30-godišnjakinja, priznala je krivnju za seksualni napad na dijete. Osuđena je na 90 dana u zatvoru i dodatnu uvjetnu kaznu u trajanju od deset godina, javlja NY Daily News. S 15-godišnjim Tristenom Hagenom iz Buena Viste u Coloradu spetljala se dok mu je bila dadilja.

U sklopu kazne fatalnoj je dadilji zabranjen kontakt sa svim osobama mlađim od 18 godina, dok se nad njom ne provede procjena rizika, a ta se zabrana odnosi i na njezino dvoje djece. Također, mora se prijaviti u registar seksualnih prijestupnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hagen je samoubojstvo izvršio u travnju, nakon što je pod prislilom mladićevog oca, koji je posumnjao da se između njih dvoje nešto odvija, Harding prekinula zabranjenu vezu. Uzrok njegove smrti bilo je predoziranje koktelom lijekova.

Tristenovo je tijelo otkriveno dva dana kasnije, samo ulicu dalje od doma Brende Harding, pa policija smatra kako postoji mogućnost da je nesretno zaljubljeni mladić u trenutku smrti gledao u kuću svoje dadilje.

Tristenov otac Mike rekao je da bi njegov sin još uvijek bio živ da nema Brende, kojoj je u nekoliko navrata rekao da tinejdžera ostavi na miru, te ju smatra odgovornom za njegovu smrt.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara