Dalmatinski HSP-ovci o Jambu i Kerumu: Oni su "Jao ti ga nama" tandem!

Dalmatinski HSP-ovci o Jambu i Kerumu: Oni su  "Jao ti ga nama" tandem!

Foto: Duje Klarić / Cropix

PREDSJEDNIK HSP-a Split Hrvoje Tomasović i predsjednik HSP-a Dubrovačko-neretvanske županije Denis Šešelj u zajedničkom su priopćenju komentirali najave sklapanja predizborne koalicije Željka Keruma i Stipe Gabrića Jambe. Priopćenje s naslovom "'Jao ti ga nama' lista u 10. izbornoj jedinici, a potom i u cijeloj Hrvatskoj" prenosimo u cijelosti:

Napokon jug Hrvatske dobiva "spasitelje" i "mesije"! Konačno je došlo do udruženja "seljaka" i "građana", makar nam nije jasno tko je od njih predstavnik građana. Udruženje Jambe i Keruma u borbi za glasove u najjužnijoj izbornoj jedinici unijelo je "strah" u sve političke elite.

Uvjereni smo da ne postoji niti jedna zemlja na svijetu koja ima ovaj tandem kojeg mi u HSP-u možemo slobodno nazvati "Jao ti ga nama"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tandem Kerum - Jambo ima više dugova nego hrvatska država, a nisu ostali dužni jedino onima koji su - žurili na autobus.

Ovaj "dvojac" ima i svog kormilara, a to je Princeza Kosor kojoj očito u desetoj jedinici nedostaje zastupnika pa spaja i kroji svoju drugu listu. Lista "Jao ti ga nama" ima zadatak privući sve one birače koji su se razočarali u HDZ pa ih prijevarom nakon izbora opet pribrojiti HDZ-u. 

Princeza Kosor i njeni Prinčevi "Jao ti ga nama" nikako nisu računali da su sve maske pale i da je sve itekako čisto. Mi u HSP-u smatramo da birači nisu zaboravili protekle godine te da će uistinu učiniti ono što se od njih očekuje, a to je da kada se tandem "Jao ti ga nama" spoji i prikaže na izbornom listiću, puste vodu da Prinčevi odu izravno sa svojom Princezom u Remetinec, prihvatilište svih HDZ-ovaca i njihovih partnera. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara