Dan nakon strave u Bihaću: Na ogradi su naslonjena tri bicikla, vlada tišina

Dan nakon strave u Bihaću: Na ogradi su naslonjena tri bicikla, vlada tišina
Foto: Klix

OBITELJSKI problemi, siromaštvo i beznađe najvjerojatniji su razlozi koji su kumovali stravičnom ubojstvu troje djece koje je sinoć u Bihaću počinio njihov otac Admir Sović, a koji je onda presudio i sebi.

Te informacije, kako piše Klix, dolaze od osoba bliskih ovoj obitelji.

Jutro nakon nezapamćene tragedije i ubojstva troje malodobne djece, u bihaćkom prigradskom naselju Mali Lug vlada potpuna tišina. Pada gusti snijeg, a prazne ulice donekle skrivaju činjenicu što se tu dogodilo prije manje od 24 sata. Tek policijsko vozilo, žute trake i istražitelji ispred malene trošne kuće daju do znanja da nešto nije u redu.

"Admir je dugo vremena imao problema s roditeljima, a bio je izbačen iz kuće. Takav scenarij nagnao ga je da iz obiteljske kuće u mjestu Sovići, koje se nalazi na granici Bihaća i Cazina, doseli u Bihać. Pored problema s roditeljima, dobre odnose nije imao ni sa suprugom što je, također, trajalo duži niz godina", ispričao je poznanik obitelji.

Prema njegovim riječima, obitelj se cijelo vrijeme borila i s lošim materijalnim stanjem i općim siromaštvom, što je svakako moglo kumovati lošim međusobnim odnosima. Konačno, Admira je prije nepunih mjesec dana napustila supruga, što je, čini se, bio teret s kojim se nije mogao dugo boriti.

Ahmir je imao sedam, Neila pet, a Ajlan dvije godine. Prema neslužbenim informacijama koje donosi Klix, 37-godišnji Admir ih je zaklao, što u MUP-u, ipak, nisu mogli potvrditi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara