Danas se zatvaraju sajmovi "Građenje i opremanje" na ZV-u

NA ZAGREBAČKOM velesajmu (ZV)danas se zatvara pet međunarodnih sajmova pod zajedničkim nazivom "Građenje i opremanje", na kojima se od utorka, 8. travnja, predstavilo 1.580 izlagača iz 34 zemlje.

Sajamska priredba "Građenje i opremanje" obuhvaća 27. međunarodni sajam graditeljstva, 45. međunarodni sajam obrtništva, 51. međunarodni sajam kućanskih aparata i ostale tehnike - "Dom i tehnika", 17. međunarodni sajam grijanja, hlađenja, klimatizacije i obrade pitkih voda - "Interklima", te 2. međunarodni sajam elektrotehnike, industrijske elektronike, mjerenja i automatizacije - "ELCRO".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu sajma obrtništva održan je Obrtnički forum posvećen problematici obrtništva i srednjeg poduzetništva na kojem su sudjelovali ministar gospodarstva Ljubo Jurčić i ministar za obrt malo i srednje poduzetništvo Željko Pecek. U okviru tog sajma održana je i edukativna izložba "Želim postati majstor" kojom je Hrvatska obrtnička komora željela približiti učenicima osmih razreda razna obrtnička zanimanja.

Tijekom pet dana trajanja sajmova održano je i više stručnih skupova, okruglih stolova i manifestacija poput Dana graditelja, Inovacija i novih tehnologija, a dodijeljene su nagrade i priznanja najuspješnijim izlagačima.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara