Davor Domazet predstavio knjigu u kojoj predviđa 30-godišnji rat

UMIROVLJENI admiral Davor Domazet predstavio je danas u Rijeci u kinodvorani "Teatro Fenice" svoju knjigu "Gospodari kaosa" u kojoj tvrdi da organizirana skupina nastoji zavladati cijelim svijetom iskorjenjujući kršćanstvo i duhovnost.

Knjiga ima 550 stranica, a izdala ju je Udruga Svetoga Jurja iz Zagreba. Uz autora, o knjizi su govorili predsjednik riječkog ogranka Matice hrvatske Darko Deković i Ivan Bekavac.

Domazet je kazao da je Rijeku odabrao za predstavljanje svoje nove knjige jer je to, po njegovu mišljenju, mjesto gdje će započeti krizno razdoblje koje završiti na području Filipina. Domazet je ustvrdio da je i pokojni papa Ivan Pavao II iz istog razloga odabrao Rijeku za svoje petodnevno boravište 2003. godine.

Domazet je rekao da u svojoj novoj knjizi iznosi tvrdnju da ta skupina ljudi, koju on naziva "deterministima", želi izazavati niz upravljanih kriza od jugoistočne Europe do jugoistočne Azije koje će završiti svjetskim ratom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po Domazetu, novi opći i konačni rat vodit će se između "determinista" i ljudi koji vjeruju da je Bog stvoritelj svega. Domazet perdviđa da će taj rat početi 2025., da će trajati 30 godina te da će nakon njega, kako je rekao, svijetom zavladati Kraljevstvo Božje.

Objasnio je da "deterministi" ne vjeruju ni u šta, već im je jedini cilj stjecanje materijalnog bogatstva i ovladavanje svijetom i to uništenjem duhovnosti, odnosno kršćanstva i Crkve. U njihovoj jezgri su tri osobe, no one nisu poznate javnosti jer se ne pojavljuju u medijima niti se otvoreno bave politikom, rekao je Domazet.

Iznio je svoju tezu da su i nacizam i komunizam proizvod "determinista", u namjeri uništenja kršćanstva, a ista je skupina, po Domazetu, stajala i iza agresije na Hrvatsku 1990-tih.

U sadašnjem razdoblju vlada globalni neoliberalizam koji nastoji sve relativizirati, a u tome se "deterministi" služe kao oružjem medijima i novinarstvom, rekao je Domazet.

CNN je utvrda "determinista", kojima je zasmetala iskazana bliskost Hrvata s papom Ivanom Pavlom II, pa oni, rekao je, stoje i iza tvrdnje novinarke CNN-a Christiane Amanpour da je "po nekim mišljenjima kardinal Stepinac bio blizak ustaškom pokretu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara