Denis Latin još uvijek hospitaliziran, emitiranje Latinice odgođeno do daljnjega

DENIS LATIN, nekad urednik popularne HRT-ove emisije "Slika na sliku", te autor i voditelj jedne od nagledanijih televizijskih emisija u Hrvatskoj, trenutno je hospitaliziran te je snimanje Latinice, kao i njezino emitiranje, odgođeno do daljnjega.

"Za nadolazeći smo ponedjeljak popunili rupu u programu, a za iduće ćemo se snaći. Osobno se nisam čuo s gospodinom Latinom, no politika HRT-a nije takva da govorimo o nečijem privatnom životu." - kazao je u razgovoru za Index glasnogovornik HTV-a Janoš Roemer.

Latin, koji je trenutno hospitaliziran u zagrebačkom KBC-u Rebro i tamo se nalazi od početka prošlog tjedna, u razgovoru za Index otkriva kako nema ništa novoga u tome da je zbog Chronove bolesti, s kojom se bori već dvadesetak godina, hospitaliziran:

"Trenutno ne mogu procijeniti kada će mi biti bolje. Tu se radi o kroničnoj, neizlječivoj bolesti i nije novost da mi se s vremena na vrijeme pogorša stanje." - ističe Latin koji ipak kaže kako mu je bolje, iako ne želi prognozirati kada će biti pušten iz bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Prvom programu HTV-a sutra će umjesto Latinice koja je trebala govoriti o zločinima koji nikada ne zastarjevaju biti emitiran američki film "Afera Thomasa Crowna", a glasnogovornik HTV-a kometira kako su na taj način uspjeli "popuniti rupu" za ponedjeljak, iako im je, kako ističe, "popunjavanje rupe" u programu bio najmanji problem.

"Trenutno nam je najvažnije da se Latin što prije oporavi." - kazao je krajem razgovora za Index Roemer.

B.S.
Foto: denis-latin.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara