Desničare uspalila objava Brune Esih, ona ih razočarala: "To nije moja Fejs stranica"

Desničare uspalila objava Brune Esih, ona ih razočarala: "To nije moja Fejs stranica"

Foto: Dino Stanin/PIXSELL, Screenshot

DESNIČARE je danas uspalila objava "Brune Esih" koja ih je pozvala da izađu na ulice prosvjedovati protiv Istanbulske konvencije.

"Vrijeme je da IZAĐEMO NA ULICE, ne dozvolimo da nam kćeri budu ONO, da nam sinovi budu ONO, da majke budu RODITELJ BROJ 1, a očevi RODITELJ BROJ 2. Mi nismo roditelji BROJEVI, naša djeca nisu ONO. Idemo svi na Veliki prosvjedni skup protiv ratifikacije Istanbulske Konvencije, koji će se održati u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića, dana 24.03.2018. godine, s početkom u 11,00 sati. Dijelite poziv na svojim Facebook profilima!"

Esih za Index: To nije moja stranica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desničari su oduševljeno počeli dijeliti objavu pa je tako podijeljena preko 1600 puta, a skupila je i preko dvije tisuće reakcija.

Na njihovu žalost nije riječ o pravoj Facebook stranici zastupnice Neovisnih za Hrvatsku, što uostalom i piše na stranici, a to nam je potvrdila i sama Bruna Esih.

"To nije moja stranica i ne znam tko stoji iza nje, niti tko organizira prosvjed. Kad i ako saznam tko organizira prosvjed i ako zahtjevi budu artikulirani na neki argumentiran način koji bi bio u korist hrvatskog naroda razmislit ću hoću li se i kako uključiti", rekla je Esih za Index.

Lažnu vijest o pozivu Brune Esih na prosvjed protiv Istanbulske konvencije prenijeli su i neki portali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara