Detalj koji ste možda jučer propustili: Kolinda i Macron bili su mokri do kože, Putin ostao suh

Detalj koji ste možda jučer propustili: Kolinda i Macron bili su mokri do kože, Putin ostao suh
Foto: EPA

KIŠOBRAN za ruskog predsjednika Vladimira Putina brzo se stvorio čim je krenuo pljusak u Moskvi, na ceremoniji dodjele medalja nakon finala Svjetskog nogometnog prvenstva, no drugi nisu bili te sreće.

Putin je brzo bio zaštićen od kiše koja se sručila na Moskvu neposredno po završetku finala.

Grmljavina se mogla čuti tijekom drugog poluvremena na stadionu Lužnjiki, a nebo se doslovce otvorilo u trenutku kada je Putin, praćen predsjednikom Fife Giannijem Infantinom stigao na podij postavljen za dodjelu odličja.   

Bilo je jasno da će se svi smočiti, a upravo se to i dogodilo dok su hrvatski i francuski igrači prolazili uz svečano postrojene uglednike kako bi primili čestitke i medalje od francuskog predsjednika i hrvatske predsjednice te dužnosnika Fife i nogometnih saveza.  

Putinovo odijelo počelo je kisnuti dok se netko nije pojavio s kišobranom da spasi ruskog predsjednika.

No te sreće nisu bili hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, odjevena u hrvatski dres, i francuski predsjednik Emmanuel Macron, koji su stajali uz Putina kisnući sve dok nije i za njih stigao spas u obliku kišobrana.

Tada je, međutim, već bilo kasno, svi osim Putina pokisli su do kože.

Macrona to čini se nije previše uznemirilo ni omelo u veselju osvajanja druge po redu titule svjetskog prvaka. Niti Kolindu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara