DETALJI NAPADA U KB DUBRAVA Mladići su pretukli djelatnika bolnice, pacijenti prestravljeni: "Bilo je užasno"

DETALJI NAPADA U KB DUBRAVA Mladići su pretukli djelatnika bolnice, pacijenti prestravljeni: "Bilo je užasno"

Foto: Davor Puklavec

U KLINIČKOM bolničkom centru Dubrava u nedjelju nešto iza podne dogodio se težak incident. Trojica muškaraca, kako je ranije objavljeno, prebili su jednog djelatnika bolnice.

Naime, trojica mladića pojavila su se na ulazu odjela Hitne pomoći nakon čega su se kod djelatnika zaduženog za prijem i upis pacijenata počeli raspitivati o tome kad bi mogli doći na red budući da je bratu jednoga od njih pozlilo te je osjećao jake bolove u trbuhu, pišu Vijesti.hr.

Djelatnik im je pritom objasnio kako se ne radi o teškom hitnom slučaju te da sjednu u čekaonicu i strpe se dok ih dežurni liječnik ne prozove.

Mladići su potom prvo počeli verbalno vrijeđati djelatnika KBC Dubrava, nakon čega je jedan od njih jako udario šakom o pult.

“Kolega im je nanovo objasnio da je nemoćan i da ih ljubazno moli da sjednu i čekaju svoj red, ali tada je krenuo fizički obračun. Njih trojica krenuli su na jadnog čovjeka i nekontrolirano i agresivno ga počeli udarati šakama i nogama”, ispričao je liječnik iz KBC Dubrava.

"Nanijeli su mu teške tjelesne ozljede i hospitaliziran je ovdje kod nas u bolnici. Mislim da su mu slijepoočnu kost i nekoliko rebara”, dodao je liječnik.

Naravno, na lice mjesta ubrzo je pristigla policija koja je pronašla mladiće te ih dovela u postaju u Dubravi na kriminalističko istraživanje.

“Ne možemo komentirati slučaj koji je u tijeku. Više informacija bit će poznato nakon što rasvijetlimo kronologiju događaja i provedemo zakonom propisane radnje”, rekli su nam iz PU Zagrebačke.

Jedan stariji gospodin koji se igrom slučaja našao na licu mjesta, jer je člana obitelji doveo na pregled, prepričao je ovu situaciju.

“Bilo je to užasno za gledati, prepali smo se i ukipili svi u čekaonici. Tu je bilo više desetaka pacijenata mahom starije životne dobi tako da nitko nije mogao uskočiti u obračun. Sve je trajalo kratko tako da na prvi trenutak nisam bio ni svjestan što se dogodilo”, kaže svjedok koji je zbog vlastite sigurnosti odlučio ostati anoniman.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara