Dilber žali Crnoju: Postupio je moralno, ministarstvo branitelja pripada HDZ-u

Dilber žali Crnoju: Postupio je moralno, ministarstvo branitelja pripada HDZ-u

Screenshot: YouTube

HDZ-OV zastupnik Željko Dilber žali Miju Crnoju, koji je zbog niza afera odstupio s mjesta ministra branitelja. Dilber kaže da nema kaznene odgovornosti, a Crnoji zahvaljuje i kaže da je "postupio moralno".

"Podržavam odluku i zahvaljujem Miji Crnoji što je podnio ostavku i time skinuo teret s premijera i stranke koja ga je nominirala na tu poziciju", rekao je Dilber.

Upitan zašto je Crnoja onda podnio ostavku, ako ništa nije sporno, kaže da mu to nije jasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Meni je to isto čudno. Angažirani su pravni stručnjaci, utvrdili su da nema njegove odgovornosti, međutim, i dalje se inzistiralo na njgovoj ostavci. Mislim da je Mijo Crnoja postupio moralno u trenutku kad je podnio ostavku, štiteći sebe, svoju obitelj, a opet i stranku koja ga je nominirala na tu poziciju", kaže Dilber.

Novog ministra neće biti teško izabrati, jer unutar braniteljske populacije postoje stotine kvalitetnih ljudi, kazao je Dilber. No, ime sljedećeg još se ne zna.

"Ne ovog trenutka. Pozicija ministra pripada HDZ-u i HDZ će sa svojim tijelima unutar stranke, Odborom za branitelje, Zajednicom Gojko Šušak i izaći s prijedlogom", kaže Dilber.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara