GRUPNO SILOVANJE POLJAKINJE Policija na tragu napadačima, poslije toga su silovali i transrodnu Talijanku

GRUPNO SILOVANJE POLJAKINJE Policija na tragu napadačima, poslije toga su silovali i transrodnu Talijanku

Screenshot: IB Tims

BRUTALNO silovanje turistkinje iz Poljske na plaži u Riminiju jedna je od najvećih tema u talijanskim medijima. 26-godišnju Poljakinju silovala su četvorica muškaraca, dok su njezinog dečka pretukli i natjerali da gleda silovanje. Par je tijekom strašnog napada i opljačkan.

Talijanska policija je u međuvremenu poručila kako je na tragu četvorici počinitelja, koje opisuju kao poznate dilere drogom sjevernoafričkog porijekla. Tužitelj iz Riminija Paolo Giovagnoli koji vodi istragu izjavio je medijima da će im kod identifikacije napadača pomoći opisi koje su dobili od žrtava, te snimke sigurnosnih kamera. Giovagnoli je rekao da uskoro očekuje uhićenje osumnjičenih.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljski istražitelji stigli u Rimini


Policija četvoricu napadača traži i zbog još jednog slučaja silovanja, i to transrodne osobe pored ceste u blizini Riminija. Taj se napad odigrao par sati nakon što je napadnut par poljskih turista.

Poljska se također uključila u istragu ovog grupnog silovanja svoje državljanke, te surađuju s talijanskim vlastima. Poljski istražitelji i kriminalistički stručnjaci su jučer doputovali u Rimini, nakon što je poljski ministar pravosuđa Zbigniew Ziobro napad koji se dogodio u subotu opisao kao “strašan zločin”.

Poljakinja koju su četvorica silovala još se nalazi u talijanskoj bolnici, dok je njen partner pušten s liječenja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara