Diners Club donirao djecu na liječenju u KBC-u Zagreb

U IME Diners Cluba Adriatic, predsjednik Uprave Žarko Kraljević uručio je danas darove djeci koja se nalaze na dužem bolničkom liječenju u Klinici za pedijatriju KBC-a Zagreb. Djeci su darovani televizor, glazbena linija, pisač, knjige, crtaći pribor i drugi vrijedni pokloni koji će im omogućiti kvalitetniji boravak u bolnici i pomoći da im vrijeme liječenja brže prođe.

"Svi darovi za djecu kupljeni su preko Interneta, Diners e-card-om, što nam je omogućilo da ih kupimo znatno jednostavnije i jeftinije, a i brže smo ih kupili nego u trgovinama . Vjerujem kako će ovi darovi pomoći djeci da uz igru, učenje i međusobno druženje lakše podnesu odvojenost od obitelji te da će im vrijeme koje provode u bolnici proći znatno brže." – izjavio je Žarko Kraljević, predsjednik Uprave Diners Cluba Adriatic uručujući donaciju.

Darove za djecu su, koristeći Diners Club e-card za kupovinu preko Interneta, kupile poznate osobe: Sonja Šarunić, Trpimir Vicković - Vicko, Davor Dretar - Drele i Damir Tabaković, voditeljske zvijezde Obiteljskog radija te zvijezde Story Super Nove -  Anja Alavanja, Nenad Hervatin, Dorijan Elezović i Monika Kravić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E-card kojom su kupljeni darovi trenutno je najsigurnija kartica sa čipom, namijenjena isključivo kupnji putem Interneta. Zahvaljujući uvođenju ove jedinstvene kartice, za članove Diners Cluba, elektronički svijet postaje ogromni shopping centar u kojem je kupnja najudobnija. Potpunu sigurnost pri transakcijama jamči Diners Club.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara