Dino Dvornik umro od tableta za smirenje i antidepresiva

DINO DVORNIK preminuo je od kombinacije tableta za smirenje i antidepresiva, priopćili su članovi njegove obitelji, te dodali kako zasad ne žele davati više nikakve izjave o njegovoj smrti.

> Samo foto+video: Zbogom, Dino!

Obdukcija je pokazala da je Dinino zdravstveno stanje bilo dobro, odnosno da na organima nisu pronađene nikakve promjene koje bi mogle uzrokovati smrt. Toksikološki je nalaz pokazao da se Dino predozirao "koktelom" tableta za smirenje i antidepresiva, što je uzrokovalo njegovu smrt. Iako je sve tablete Dino dobivao na liječnički recept, uzimao ih je kad god je osjećao da mu trebaju, kako bi se lakše nosio sa svakodnevnim pritiskom i stresom. Tu večer je pretjerao, uzeo je više tableta nego što je njegovo tijelo moglo podnijeti.

Podsjetimo, popularnog je splitskog pjevača mrtvog u krevetu 7. rujna pronašla njegova supruga Danijela. Pričalo se da je Dino u danima prije smrti bio vrlo depresivan i loše raspoložen, jer je strahovao kako će publika prihvatiti njegov novi album, zbog čega je vjerojatno i koristio antidepresive i tablete za smirenje koje su ga ubile. Pogreb Dine Dvornika održan je na zagrebačkom krematoriju 10. rujna, a hrvatskog kralja funka na posljednji počinak ispratili su brojni kolege i obožavatelj. Otišao je uz pjesmu i ples, točno kako je želio.

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara