Dionica Gračac-Knin otvorena za promet

OD 13 SATI za promet je otvorena dionica ceste D1 Gračac-Knin, zatvorene jutros od 9 sati zbog sanacije kolnika radi odrona kamenja, izvijestio je Hrvatski autoklub uz upozorenje da zbog učestalih odrona kamenja i zemlje valja voziti pozornije na svim cestama koje prolaze usjecima ili zasjecima.

Zbog snažnih udara bure, na Jadranskoj magistrali na dionici Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena i Paškim mostom voze samo osobna vozila dok je Maslenički most zatvoren za sav promet.

HAK upozorava i na jake pa i olujne udare bure na dionici Grobničko Polje-tunel Tuhobić.

Zbog bure, od 12 sati, ne plove trajekti na linijama Prizna-Žigljen (otok Pag) i Jablanac-Mišnjak (Rab). Na ostalim linijama trajekti plove po plovidbenome redu.

Na većini cesta vozi se po mokrim i skliskim kolnicima.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pojedinim dionicama cesta što prolaze nizinskim kopnenim predjelima u Slavoniji i sjeverozapadnoj Hrvatskoj još može biti magle.

Zbog miniranja terena na gradilištu čvorišta Maslenica, na državnoj cesti D8 (Jadranska magistrala) promet će biti zatvoren 40 minuta, u vremenu između 16 i 17 sati.

Specijalni prijevoz velikih dimenzija kreće se pravcem Đurđevac-Bjelovar-Čazma-Graberje-Ivanić Grad, gdje se očekuje oko 20 sati.

Na graničnim prijelazima u putničkome prometu nema duljih čekanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara