Đakić i HVIDRA uvrijeđeni Milanovićevim stavom: Usporedio nas je s cijenom benzina

Đakić i HVIDRA uvrijeđeni Milanovićevim stavom: Usporedio nas je s cijenom benzina

Foto: Bruno Konjević / Cropix

SAMO jedan dan nakon što je predsjednik SDP-a Zoran Milanović, na prijedlog Vlade da se Zakon o pravima branitelja proglasi ustavnim zakonom, rekao da se Ustav ne mijenja "svakog ponedjeljka kao cijena benzin", u ime HVIDRA-e se javio njezin predsjednik i saborski zastupnik HDZ-a Josip Đakić koji ističe kako je ta organizacija uvrijeđena riječima predsjednika SDP-a.

"Uvrijeđeni smo jer SDP-ov čelnik Zoran Milanović Vladin prijedlog, da se Zakon o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji podigne na razinu ustavnog zakona, nazvao 'neozbiljnim' a nas usporedio s 'cijenom benzina'", kazao je danas Đakić i dodao da će se jedino ustavnim zakonom hrvatskim braniteljima garantirati sigurna budućnost.

"Mesić sudjelovao u zatiranju svega što je Tuđman stvorio"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskoristio je priliku i da napadne bivšeg predsjednika Stjepana Mesića te podsjetio na inicijativu udruga proizišlih iz Domovinskog rata da se bivšem predsjedniku Hrvatske ukine ured. Smatra da je jasno vidljivo kako je Mesić "sudjelovao u zatiranju svega što je Tuđman stvorio".

"Mesić je u svoje vrijeme, zajedno sa svojim Uredom, bio bilten Nacionala sa stalnim novim transkriptima koje je bespravno dilao", rekao je Đakić i zatražio da se pokrene istraga, ustanovi krivnja i pokrene postupak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara