Đapić: HSP će u izbornu kampanju utrošiti 1,5 milijuna kuna

U OSIJEKU je danas predstavljena izborna lista Hrvatske stranke prava za 4. izbornu jedinicu koja obuhvaća Osječko-baranjsku i Virovitičko-podravsku županiju, s nositeljem liste predsjednikom stranke Antom Đapićem koji je kazao da će stranka u izbornu kampanju utrošiti milijun i pol kuna.

Đapić je izjavio kako realno očekuje dva zastupnička mjesta, ali da ni treće nije nedostižno.

Po njegovu mišljenju HSP će u toj izbornoj jedinici biti odmah iza HDZ-a koji će, kaže, dobiti najveći broj mandata. Smatra kako se nakon izbora bez HSP-a neće moći sastaviti nova Vlada.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo vratiti sjaj plemenitoj zemlji, jer su upravo Slavonija i Baranja dale najveći doprinos u stvaranju hrvatske države, a u zadnjih deset godina nije dobila nijedan strateški projekt", kazao je Đapić.

"Ničim se nismo ni ogriješili, niti sudjelovali u nemoralnoj privatizaciji, rasprodaji banaka i velikom zaduživanju", istaknuo je, dodavši kako vjeruje da će birači to znati nagraditi.

Na novinarski upit što bi učinio kad bi mogao odlučiti u "slučaju generala Ante Gotovine" i bi li ga izručio Haagu da zna gdje se nalazi, Đapić je rekao kako bi raspisao referendum te da bi na osnovi očitovanja građana donio konačnu odluku.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara