Đapić: Mirno smo prebrodili prvu krizu osječke vlasti

Đapić: Mirno smo prebrodili prvu krizu osječke vlasti

ANTO ĐAPIĆ, predsjednik HSP-a i osječkog Gradskog vijeća izjavio je danas u Osijeku da je osječka gradska vlast iz prve krize izašla mirno i da nastavlja rad.

Predsjednik osječkog Gradskog vijeća je rekao da su stranke koalicije HSP-SDP-HNS-HSU održale sastanak te zaključile da žele nastaviti s koalicijom i do kraja odraditi mandat, a probleme rješavati unutar kuće, a ne putem medija.

"Dogovorili smo se da pojačamo međustranačku koordinaciju tako da nam se ne događaju kratki spojevi između mene kao predsjednika Gradskog vijeća i Poglavarstva", rekao je Đapić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đapić je danas na zamolbu novinara komentirao medijske napise o krizi gradske vlasti zbog različitih stajališta glede ugovora o podzakupu gradskog zemljišta koje je osječko Gradsko prometno poduzeće dobilo u najam, a što je predmet istrage policije i Državnog odvjetništva.

"Sve koalicije imaju problema pa tako i naša, ali smo iz ove prve krize izišli prilično mirno i sigurno te bez repova koji bi se mogli nastaviti", ocijenio je Đapić, dodajući kako je optimist glede rada Gradskog vijeća i Poglavarstva.

D.M.
Foto: I.L.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara