Đapić u Zadru: HSP očekuje dva mandata u 9. izbornoj jedinici

HRVATSKA stranka prava u 9. izbornoj jedinici očekuje najmanje dva saborska mandata, izjavio je danas u Zadru na konferenciji za novinare predsjednik te stranke Anto Đapić.

Stranka još nije odlučila tko će biti nositelj kandidacijske liste u toj izbornoj jedinici. HSP se, nastavio je Đapić, oštro protivio privatizaciji Ine i za HSP je to potpuno neprihvatiljivo. Vlada nije imala legitimaciju nekoliko mjeseci prije izbora prodati Inu madžarskom MOL-u, rekao je Đapić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Privatizacija je jedna od boljki ove vlasti, a u vladajućoj se koaliciji tri godine vodi bitka za nadzor privatizacije. Prodaja Ine ne služi podizanju proizvodnje, to dovodi u pitanje hrvatsku energetsku jezgru, upozorio je Đapić.

U nastavku konferencije za novinare Đapić je istaknuo da se HSP oštro protivi slanju hrvatskih vojnika u Irak. Posve je neprihvatljivo da hrvatska vojska sudjeluje u okupacijskim postrojbama u Iraku, rekao je čelnik HSP-a. Podsjetio je kako je ondje stanje krajnje opasno, jer i američki vojnici ginu svaki dan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara