Djevojka iz Sarajeva s 12 uboda nožem ubila svoju novorođenu bebu

Djevojka iz Sarajeva s 12 uboda nožem ubila svoju novorođenu bebu

Foto: Arhiva

POLICIJA u Foči u jednom je selu na Tjeništu pronašla mrtvo novorođenče. Za čedomorstvo je osumnjičena 23-godišnja N.B. iz Sarajeva koja je sinoć primljena u fočansku bolnicu zbog krvarenja i bolova u trbuhu, doznaje agencija Srna u MUP-u Republike Srpske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon što je djevojka primljena u bolnicu, podvrgnuta je operaciji prilikom koje je utvrđeno da su bolovi posljedica porođaja. Liječnici su obavijestili policiju, te je dežurni tužitelj naredio istragu.

Policija je u subotu u kasnim večernjim satima pretresala obiteljsku kuću 23-godišnjakinje zajedno s pratećim objektima, te je u poljskom WC-u pronašla mrtvo tijelo novorođenog djeteta. Na tijelu bebe bilo je vidljivo više uboda nanesenih oštrim predmetom po tijelu i vratu.

Izvor agencije Srna tvrdi da se radi o ubodima nožem. Beba je na tijelu navodno imala 12 uboda, od čega šest direktno u srce. Zbog sumnje da je djevojka ubila svoju bebu, tužitelj je naredio obdukciju i druge istražne radnje radi rasvjetljavanja ovog zločina. 23-godišnjakinja se i dalje nalazi u bolnici na liječenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara