"Dobročinitelj" silovao djevojku koja se pokušala ubiti

JUČER je žena koja je htjela počiniti samoubojstvo navodno bila silovana od strane "dobročinitelja", javljaju južnoafrički mediji. Muškarac koji ju je silovao, navodno je mobitelom uslikao njezine privatne dijelove tijela, nakon silovanja.

21-godišnja djevojka iz Soshanguve, blizu Pretorije, imala je tešku svađu sa stricem, koji je došao po nju dok je bila kod dečka. Nakon svađe, djevojka je otišla i uputila se na željezničku stanicu kako bi počinila samoubojstvo. Incident se navodno dogodio oko 10.15 ujutro blizu željezničke stanice Mabopane.

Glasnogovornik policije Sello Mangena rekao je kako je djevojci prišao muškarac dok je čekala vlak. "Prema onome što je djevojka rekla, muškarac joj je odnikuda prišao, nagovarajući je da se ne ubije. Obećao joj je kako će joj pomoći na način da će je otpratiti do socijalnog radnika koji će joj pomoći oko problema", rekao je Mangena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djevojka se složila poći sa sumnjivcem, te nakon što su krenuli on ju je počeo tući", nastavio je i dodao kako je djevojka nakon toga izgubila ravnotežu i pala na pod, te ju je muškarac tada i silovao.

Nesretna djevojka je trenutno na savjetovanju kod socijalnog radnika.

B.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara