TROSTRUKA LIKVIDACIJA U SPLITU

Doznajemo: Jedan od ubijenih Splićana je 2015. brutalno pretučen

Doznajemo: Jedan od ubijenih Splićana je 2015. brutalno pretučen
Foto: Pixsell/Milan Sabic

JURICA Torlak, jedan od trojice ubijenih u subotu u Splitu i, prema iskazima svjedoka, jedan od nezgodnijih likova na lokalnoj uličnoj sceni, bio je i žrtva kaznenog djela odnosno brutalnog premlaćivanja. Kako doznajemo, na splitskim su mu Skalicama prije pet godina nanesene teške tjelesne ozljede, a počinitelja ili počinitelje policija do danas nije uhvatila.

Policija prijavila nepoznatog počinitelja, nikad nije uhvaćen

Torlak je napadnut 31. ožujka 2015. godine, a policija je ubrzo 10. travnja iste godine podnijela kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja. I, počinitelj je do danas ostao nepoznat. Policija je, pak, na subotnjoj konferenciji za novinare istaknula da su sve žrtve, pa tako i Torlak, više puta kazneno prijavljivane, nerijetko i zbog droge.

Izazvao prometnu nesreću u kojoj je preminula curica

Uz to, Torlak je, kao što je poznato, 22. siječnja 2004. godine ispred škole u Spinutu izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginula osmogodišnjakinja. Dobio je trogodišnju zatvorsku kaznu uz zabranu upravljanja motornim vozilom na tri godine. Nakon što je oborio djevojčicu, zajedno sa suvozačem pao je s motora, ali su ubrzo napustili mjesto nesreće. Djevojčica je preminula nedugo nakon što je oborena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara