Dragičević o Ininoj sumnjivoj prodaji: Nema afere, nitko od mojih rođaka nije dobio stan

Foto: ina.hr

BIVŠI predsjednik Uprave Ine Tomislav Dragičević tvrdi kako nema nikakve afere u prodaji stanova kompanije po višestruko nižim cijenama od tržišnih.

INA je navodno po vrlo niskim cijenama prodavala stanove u Zagrebu, Rijeci, Gospiću, Sisku, Omišlju, Kutini i Njivicama. HRT piše kako su neki stanovi iste veličine na istim adresama prodavani po različitim cijenama.

"Kriteriji za prodaju su bili potpuno jasni i čisti"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bivši predsjednik Uprave Tomislav Dragičević danas je objasnio kako u takvoj prodaji stanova nema nikakve afere. "Kada sam postao predsjednik Uprave Ina je bila u katastrofalnom stanju", kazao je Dragičević u Dnevniku 3 HRT-a te dodao kao su tada napravili popis stanova te da je stručna ekipa napravila pravilnik po kojem će se oni prodavati.

"Kriteriji su bili potpuno jasni i čisti. Razlika u cijeni se može pojaviti ako je netko bio branitelj u Domovinskom ratu ili je imao duži staž", objasnio je "dampinške" cijene nekih stanova Dragičević te dodao kako je najveći dio stanova prodan radnicima Ine, a da je možda poneki prodan i na natječaju.

"Nitko od mojih direktora ili rođaka nije dobio stan"

"Mislim da tu nema nikakve afere. Nitko od mojih direktora ili rođaka nije dobio stan", jasan je bio Dragičević te dodao da su komisije obavljale prodaju te da nije bilo "kadrovskih" dodjeljivanja stanova. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara